Vloerverwarming Assen, uw vloerverwarming laat u leggen door de Drentse Vloerverwarming Specialist

Maak kennis met de Drentse Vloerverwarming Specialist! Wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen van vloerverwarming in nieuwbouwwoningen en het infrezen van vloerverwarming in bestaande vloeren in Assen en omgeving. Met onze jarenlange ervaring in het vak, weten wij als geen ander hoe we de perfecte vloerverwarming kunnen aanleggen die past bij uw woning en levensstijl.

Vraag direct een offerte aan

Waarom kiest u voor de Drentse Vloerverwarming Specialist in Assen?

Bij Drentsche Vloerverwarming Specialist bent u verzekerd van vakmanschap en expertise. Wij staan bekend om onze hoge kwaliteit, persoonlijke benadering en uitstekende service. Wij bieden onze klanten altijd een passende oplossing die past bij hun wensen en behoeften. Bovendien werken wij alleen met hoogwaardige materialen en zijn we op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van vloerverwarming.

Traditionele vloerverwarming laten aanleggen in Assen

Bij Drentsche Vloerverwarming Specialist zijn we gespecialiseerd in het traditioneel aanleggen van vloerverwarming. Dit houdt in dat de vloerverwarming in de dekvloer wordt verwerkt. Deze manier van aanleggen is met name geschikt voor nieuwbouwwoningen waarbij de vloer nog niet gelegd is. We maken hierbij gebruik van reflectfolie, randisolatie en draadstaalnetten. Lees meer over het aanleggen van traditionele vloerverwarming door de Drentse Vloerverwarming Specialist.´╗┐

Vloerverwarming infrezen in Assen

Bij bestaande woningen kan het aanleggen van vloerverwarming een uitdaging zijn. Bij Drentsche Vloerverwarming Specialist hebben we daar de oplossing voor: vloerverwarming infrezen. Hierbij wordt er een sleuf in de bestaande vloer gefreesd en wordt de vloerverwarming daar in geplaatst. Het infrezen van vloerverwarming kan best ingrijpend zijn, omdat we in uw bestaande woonsituatie gaan frezen in de betonvloer. Wij kunnen u ervan verzekeren dat uw nieuwe vloerverwarming met minimale overlast wordt geplaatst. We hebben een schat aan kennis en ervaring en frezen altijd stofarm. Lees meer over vloerverwarming laten infrezen door Drentse Vloerverwarming Specialist.

Vloerverwarming Assen met optimale zoneregeling

Sinds 2023 is het verplicht om vloerverwarming in nieuwbouwwoningen te installeren met zoneregeling. Zoneregeling zorgt ervoor dat u de temperatuur per vertrek kunt regelen. Daardoor kunt u efficiënter omgaan met energie en bespaart u op uw energierekening. Bij Drentsche Vloerverwarming Specialist hebben we ruime ervaring in het installeren van zoneregeling en kunnen wij u hierin adviseren en ondersteunen. Lees alles over zoneregeling door Drentse Vloerverwarming Specialist.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor vloerverwarming in Assen

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die Drentse Vloerverwarming Specialist voor uw woning in Assen kan betekenen? We denken graag met u mee. Laat ons uw situatie weten, dan gaan we vrijblijvend aan de slag met een offerte, afgestemd op uw unieke woonsituatie. 

Vraag direct een offerte aan