Vloerverwarming laten leggen in uw nieuwbouwwoning? DVS ontzorgt u volledig

Wilt u vloerverwarming laten leggen in uw nieuwbouwwoning? De Drentse Vloerverwarming Specialist ontzorgt u volledig. Wij installeren vloerverwarming in een slakkenhuispatroon, compleet voor nieuwbouwwoningen. Wilt u vloerverwarming laten installeren in uw bestaande woning of pand? Dan frezen we de dekvloer in.

Bij nieuwbouw installeren we de vloerverwarming op traditionele wijze, met reflectiefolie, randisolatie en draadstaalnetten.

Foto van Traditioneel vloerverwarming leggen buizen

Wat zijn de voordelen van vloerverwarming?

Comfortabel

Vloerverwarming is een bijzonder comfortabele manier van verwarmen. De warmte wordt zeer gelijkmatig verdeeld over het totale vloeroppervlak. Bovendien trekt warmte van nature naar boven, zodat vloerverwarming de hele ruimte lekker warm wordt.

Voordelig

Verwarmen met vloerverwarming is relatief voordelig. Want vloerverwarming is lagetemperatuurverwarming. Uw ketel of warmtepomp hoeft het verwarmingswater dus niet zeer heet te verwarmen. Daarom kunt u met vloerverwarming tot wel tientallen procenten besparen op energieverbruik. En daarmee bespaart u mooi op energiekosten.

Duurzaam

Vloerverwarming laten leggen draagt ook bij aan duurzaam leven. Want minder energie verbruiken is natuurlijk goed voor het milieu. U draagt bij aan vermindering van emissies, de uitstoot van onder meer CO2 en fijnstof.

Netjes Vloerverwarming leggen door kozijnen te beschermen

Waarom vloerverwarming laten leggen door de Drentse Vloerverwarming Specialist?

Wij werken snel en netjes

Onze vakmensen hebben veel ervaring in vloerverwarming leggen

Optimale zoneverdeling voor gelijkmatige verwarming

Wij komen onze afspraken na, daar kunt u op vertrouwen

Speciale wensen of een bijzonder situatie? Wij denken met u mee

Vloerverwarming, een duurzame oplossing

Vloerverwarming is een zeer duurzame manier van verwarmen. Het is een lagetemperatuurverwarming, waardoor het veel minder energie kost om uw verwarming op temperatuur te houden. Daardoor bespaart u flink op brandstof. Dat is goed voor het milieu én goed voor uw portemonnee!

Drentse Vloerverwarming Specialist - Vloerverwarming leggen